Nyhetsbrev - juni 2017

10.07.2017

Nyhetsbrev juni 2017 innholder følgende informasjon:

  • LabOradager 2017
  • LabOradager i Nord-norge
  • Konfirmantpåmelding - nå også med mulighet for betaling
  • Ta i bruk de nye påmeldingsmodulene

Klikk her for å lese nyhetsbrevet

 

 

Før sommerferien helt tar oss har vi litt nyhetsstoff fra Agrando.
 


Årets LabOradager er unnagjort, og vi setter pris på disse møtene med dere som er brukere av våre systemer. Saksbehandler/arkiv, drift og TID var «varme» tema i år, og listen vår er lang over kunder som ønsker nærmere informasjon og oppfølging. TID for fellesråd er såpass i skuddet at vi aner konturene av «køkjøring» for igangkjøring høst 2017. Det er gledelig.

Vi ønsker i år også å gi "give-awayen" videre til noen veldedige organisasjoner. Deltakerne på LabOradagene har kunnet velge hvilke organisasjoner vi skal støtte, og vi gir kr. 100,- pr. deltaker til de valgte organisasjonene.

Gavene i år fordeles slik:
Kirkens Nødhjelp - kr. 4 700,-
Kreftforeningen - kr. 2 800,-
Leger uten grenser - kr. 2 000,-
Redd barna - kr. 1 600,-


LabOradager i Nord-Norge

Vi har fått tydelige tilbakemeldinger om at det er ønskelig med LabOradager lenger nord i vårt langstrakte land. Vi har tidligere hatt problem med å få mange nok deltakere til LabOradager nordover. Men vi tar utfordringen igjen og kommer til å sette opp noen litt enklere LabOradager nordover til høsten.
Tid og sted er ikke landet enda, så hvis noen har konkrete ønsker eller tips til steder - send oss gjerne en e-post på support@agrando.no 

 


Nå kan vi endelig si at dette er ute og tatt i bruk. Noen av dere fikk det presentert på LabOradagene. Vi ruller løsningen ut for nye kunder på løpende bånd nå om dagen. Vi har strevet med noe lang responstid hos vår leverandør av tjenesten, men det går seg heldigvis til.

Så for alle som skal gjennomføre konfirmantpåmelding i høst er det bare å henge seg på. Betalingstjenesten har ingen løpende abonnementspris. En må påregne 2 timer for igangkjøringen (engangsjobb). Utover det trekkes 3,5% på hver transaksjon, og dette dekker alle kostnader.
Agrando må sette opp denne tjenesten for dere.
For bestilling - send oss en e-post på support@agrando.no
 

Ta i bruk de nye påmeldingsmodulene

Nye påmeldingsmoduler for generell påmelding og konfirmantpåmelding ble lansert november 2016, men vi registrerer stadig kunder som fortsatt bruker de gamle. Det er viktig at de nye påmeldingsmodulene brukes, da disse både er bedre og ivaretar høyere sikkerhet i håndtering av data.
Dokumentasjon til modulene finnes på våre nettsider.


Da gjenstår det bare for oss å ønske alle en riktig god sommer!