God jul og godt nytt år!

22.12.2017

Det nærmer seg jul, og vi i Agrando gleder oss  til noen roligere dager etter en svært travel høst.

Klikk her for å lese om noe av det som har skjedd denne høsten og våre planer for våren.

 

 

Noe av det som har skjedd denne høsten er:

 • Medarbeideren har virkelig fått fotfeste i Sverige og Danmark. Pr. dags dato har Medarbeideren alene passert 12 000 unike brukere i Norden. Det gjør oss både stolte og ydmyke.
  En utfordring som følge av dette er at vi denne høsten igjen har hatt utfordringer med hastighet på Medarbeideren. En optimalisering som kraftig forbedrer hastigheten ved oppslag i kalender er publisert 20.12.2017. Neste punkt på denne listen er å optimalisere hastigheten ved åpning av avtalevinduet i Medarbeideren.

   
 • Agrandos driftsløsning får stadig flere kunder. Vi gleder oss over tilbakemeldingene om en stabil og rask driftsløsning som forenkler den daglige drift av IKT-systemene for mange. I løpet av høsten er også LabOra Saksbehandler med integrasjon mot Documaster Noark 5.4-arkiv satt i drift.

   
 • TID for fellesråd er tatt i bruk av mange fellesråd. Ca. 700 fellesrådsansatte er nå i gang med TID. I tillegg er TID for prester fra 1.1.2017 blitt standardsystemet som alle prester fører sitt timeregnskap i. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om TID for ditt fellesråd.
  TID-appen som ble lansert tidligere i høst betyr for mange en helt ny virkelighet når det gjelder arbeidstidsrapportering.

 

 

 • Gudstjenesteplanleggeren og LabOra Verksted er  rullet ut til nesten alle kunder på "gamle" LabOra Gudstjeneste. Det er oppleves underlig å "gravlegge" gamle LabOra Gudstjeneste 1.1.2018. Arbeidshesten har gjort nytte for seg i nesten 20 år. Denne høsten er Gudstjenesteplanleggeren også lansert i Sverige og Finland. 


Og mange ting står på vår plan også for våren:

 • Tilrettelegging av våre systemer i forhold til de nye personvern-forskriftene (GDPR). Dette er en sak som vil ta mye tid for oss våren 2018.
 • Ny Medarbeider APP planlegges lansert første kvartal 2018.
   
 • Pilot-prosjekt med integrasjon av TID mot lønn/regnskap igangsettes rett over nyttår.
   
 • Modul for generell påmelding skal lanseres med støtte for betaling. Kommer i løpet av første kvartal 2018.
   
 • Betalingsmodulene får støtte også for Vipps. Forventes i løpet av første kvartal 2018.
   
 • Våre nettsider kommer i ny generasjon våren 2018 (DotNetNuke 9). Tidspunkt for overgang til de nye nettsidene avtales direkte med den enkelte kunde.
   
 • Prosjekt med ny generasjon av LabOra Saksbehandler er igangsatt og skal akselereres våren 2018.
   
 • Gudstjenesteplanleggeren skal lanseres i Danmark. 

 

Så blir verken dere eller vi arbeidsledige våren 2018, kan det se ut som.

Men nå er det snart jul. Vi i Agrando takker alle kunder og brukere for tett og godt samarbeid gjennom året som gikk. Mange av dere har hatt en travel høst. Og for noen ligger travle juledager og venter. Lykke til med tjenester og oppdrag!
 
Agrando ønsker alle en god jul og et godt nytt år!