Slette en kontakt i Medarbeideren



Vær obs på forskjellen på kontakt og bruker.

Kontakt er informasjon om personen og bruker er tilknytning til programmet (kunne logge seg inn, ha tilganger).

Dette er da altså en veiledning på hvordan du sletter en kontakt.

Vil du slette en bruker? Se hvordan du kan gjøre det her.


 

NB! Du må stå på "Alle kontakter" og ikke Stabsfunksjon for å kunne slette.

 

Åpne kontaktkortet og:

1. Fjern fra alle grupper.

2. Fjern alle stabsfunsjoner.

3. Pass på at kontakten er knyttet til en org. (for å kunne finne kontaktkortet i Alle kontakter etterpå). 

4. Lagre og lukk kontaktkortet.

 

Gå til "Alle kontakter" og finn kontakten i listen (evt. søk). Velg kontakten du ønsker å slette.

Klikk på søppelbøtten eller Høyre-klikk "Slett".

 



Tilbake