Personopplysninger og informasjonskapsler

Innsamling av personopplysninger på agrando.no

Vitec Agrando samler bare inn de personopplysningene vi trenger for å kunne håndtere dine forespørsler som kommer inn via skjema på agrando.no.

Vitec Agrando lagrer bare dine kundeopplysninger så lenge vi trenger for å våre dokumenterte formål. Dette innebærer at vi kan beholde dine personopplysninger i en rimelig periode etter din siste interaksjon med oss. Når opplysningene ikke lenger er nødvendige til dette, sletter vi dem fra vårt system.

Hvis du vil at vi skal fjerne opplysningene dine, kontakter du oss via e-post laborasupport.no@vitecsoftware.com.

 

Google Analytics

Google Analytics gir oss muligheten til å se hvordan de besøkende på nettstedet vårt bruker den. Informasjonen kan ikke spores tilbake til individer.

Her finner du mer informasjon fra Google om hvordan informasjonskapsler fra dem brukes:
https://policies.google.com/technologies/cookies

Her kan du lese mer om hvordan Google Analytics bruker innsamlet data:
https://policies.google.com/privacy

Ved å laste ned og installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on, kan du hindre informasjonen Google-informasjonskapselen genererer om din bruk av vår nettside fra å samles inn og brukes av Google i fremtiden. Du finner dette tillegget via denne lenken:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på agrando.no. En informasjonskapsel er en tekstfil som nettstedet krever å få lagre på datamaskinen din. Den gir oss også muligheten til å se hvordan nettstedet brukes og til å tilpasse nettstedet for din bruk. Informasjonskapsler kan ikke få tilgang til, lese eller på noen annen måte endre noen annen data på datamaskinen din.

Som førstegangsbesøker på nettstedet vårt får du spørsmål om du aksepterer at vi lagrer informasjonskapsler på datamaskinen din. Du kan senere fjerne disse informasjonskapslene ved å tømme nettinformasjonen i nettleseren din. Hvis du vil kan du blokkere informasjonskapsler, enten alle eller bare fra spesifikke nettsteder.

Følgende informasjonskapsler brukes på agrando.no:

RequestVerificationToken Brukes for å forhindre at nett-trafikken din påvirkes av tredjeparti.
ASP.NET_SessionId Identifiserer brukeren mot nettserveren, bare for å holde rede på brukerens forespørsler mot nettserveren.
language Brukes til språkinnstillinger på siden.
.ASPXANONYMOUS Brukes for å håndtere login på sidene. Denne inneholder ingen personlig identifiserbar informasjon.
dnn_IsMobile Brukes for å identifisere om nettsidene skal vises i mobilvisning