Vi søker UX-designer 

Hvem er du?

 

Vi ser etter en lagspiller som er en pådriver for brukerinvolvering og brukersentrert design. Du har god kunnskap innen HTML/JavaScript/CSS, som gjør deg en naturlig del av våre smidige utvikling og prosjekt team.


Din faglige tyngde er på interaksjonsdesign og grafisk design og du vil jobbe tett med produkteierne, utviklerne og kunder hos Vitec Agrando.

 

Nøkkelegenskaper

  • Relevant høyere utdannelse innen design og teknologi
  • Mellom 2 og 7 års prosjekterfaring innen brukeropplevelser og design
  • Kan gjennomføre workshops, prototyping og brukerdeltagelse
  • God forståelse for brukervennlighet, visuelle designprinsipper og universell utforming
  • Figma, Adobe XD eller lignende
  • Bred erfaring med HTML, JavaScript og CSS
  • Snakker og skriver flytende norsk

 

Arbeidssted: Sandnes

 

Hvorfor Vitec Agrando?

 

Vitec Agrando AS er sammen med sine søsterselskap i Vitec Software Group AB den største leverandøren av programvare og løsninger til kirker i hele Norden. Vi leverer i Norge systemer som dekker de fleste virksomhetsområder for menigheter/fellesråd i Den norske kirke.

www.agrando.no


Vitec Agrando er i dag 15 ansatte som er sentralt plassert i Sandnes med underavdeling i Oslo. I tillegg har vi et utviklingsteam på Sri Lanka som består av 17 dyktige medarbeidere.

Vitec er ledende innenfor Vertical Market Software i Norden. Vi utvikler og leverer standardprogrammer for forskjellige nisjer. Vitec vokser gjennom oppkjøp av veldrevne og etablerte programvareselskap. Konsernets overordnede prosesser sammen med medarbeidernes inngående kunnskaper om kundens lokale marked skaper gode forutsetninger for videreutvikling og fortsatt innovasjon. Vitec har 1 050 medarbeidere, er notert på Nasdaq Stockholm og hadde en omsetning på SEK 1 571 millioner i 2021.
 

www.vitecsoftware.com

 

 

Meld din interesse

 

 Tilbake