Team Rynkeby 

"

Min hovedmotivasjon for å bli med i laget til Team Rynkeby er at vi mistet et barnebarn på grunn av leukemi. Han blei syk som 4 åring og døde etter 3 år. Til tross for alt det triste ble vi imponert over all innsatsen til sykehus og helsepersonell. Det var internasjonale kontakter for å få optimal behandling. Derfor er det nå menigsfullt å bli med å samle inn penger til barnekreftforskning slik at flere barn kan reddes og leve videre.

Laget vårt på Haugaland har skaffet sponsorer, hatt julemarked og skoleløp. Sammen har de kjekke treninger med lange turer i helgene og bakketrening og tempotrening i ukedagene. Johannes var med i fjor og syntes det var veldig kjekt. Siden det er såpass tidkrevende å delta er det ekstra fint når vi kan gjøre det i lag. Vi ser frem til turen til Paris og all oppmerksomheten for saken.

Bodhild

 

 

Sammen med Vitec Plania, Vitec Fixit og Vitec Wims støtter vi denne saken i 2023 med til sammen kr. 25.000.

Team Rynkeby i Norge sykler for å samle inn penger til Barnekreftforeningen i Norge. Gjennom Rynkebys internasjonale nettverk støttes det også til forskning på andre kritiske sykdommer som for eksempel lungesykdom hos barn.Tilbake