Ecclesia

Nettbaserte løsninger for gravplassen

 

Ecclesia er Norges markedsledende program for håndtering av gravferd og kremasjon.

 

Håndtering av gravferd og kremasjon

I Ecclesia er det enkelt å legge inn bestilling av gravferd, seremonier og kremasjoner, samt ta ut statistikk på antall kremasjoner.

 

Administrasjon av gravplasser

Det er enkelt å administrere ulike gravplasser og angi hvilke felt som skal benyttes til kiste eller urne. Legg til GIS-modul og last opp digitale kart for et unikt overblikk.

 

Fakturering av festeavgift og stellavtaler

Hold oversikt over festeforfall og stellavtaler, og se hva som er fakturert og innbetalt. Legg til SvarUt-modul for å spare tid og penger ved å sende fakturaer eller brev elektronisk.

App for gravplassarbeiderne

Når gravplasspersonellet skal utføre oppgaver på gravplassen, kan de gå inn i ecclesia appen og finne både gravnummer og stell. De kan også ta bilde av gravstøtter og legge det inn slik at det lagres og er synlig i publikumssøket.

 

Gravsøk for publikum

Mange som driver med slektsforskning ringer kirkekontorene for å spørre. Med Ecclesias publikumssøk kan de selv finne informasjon om hvor slektningene er gravlagt og se både bilde av graven og plassering i kartet.

 

Eksport til eksterne fakturasystemer

Konteringsfiler og fakturafiler kan overføres til ulike regnskapssystemer som blant annet Visma business, Visma Enterprise, Xledger og Agresso m. flere. Slik kan regnskapsansvarlig ha full kontroll.

Valgfrie utvidelser:

 

  • Oppslag i folkeregisteret
  • Utsending med SvarUt
  • Public 360 arkivintegrasjon
  • GIS kartmodul med støtte for flyfoto

Gravkart

 

Bilder av gravminner